Shoppen Kinderkleding/speelgoed

kledingbeurscuijk

We hebben Het Doehuis helemaal omgetoverd tot een grote kinderwinkel met leuke spulletjes voor doorgaans kleine prijsjes. Omdat we alle kleding op maat op kledingrekken hebben hangen is het lekker overzichtelijk allemaal.

De entrée is gratis!

Kleding

We hebben alle kleding op maat in onze kledingrekken hangen. Onze maten lopen van maat 80 door tot maat 176. Dus ook voor de grote kinderen hebben we vaak leuke spullen. Hierin onderscheiden wij ons met de vele andere kinderbeurzen.

We proberen er zoveel mogelijk voor te zorgen dat alle kleding heel, schoon en netjes is. Dit is echter geen garantie, controleer altijd zelf de spullen nog even goed voordat je het koopt.

Speelgoed

Meestal hebben we een enorme hoeveelheid speelgoed. Dit is allemaal gesorteerd, zoveel mogelijk gecontroleerd en in een aparte ruimte netjes uitgestald.

Alle artikelen zijn voorzien van een prijskaartje. Deze prijzen zijn samen met de verkopende klanten afgesproken dus over de prijs kan niet onderhandeld worden

Tassen

De tas mag mee naar binnen, maar deze worden steekproefsgewijs bij de kassa gecontroleerd! We hebben winkelmandjes om het shoppen makkelijker te maken.

Kassa

Bij de kassa moeten in een korte tijd veel artikelen verwerkt worden. Alle kleding wordt al van de kleerhangers gehaald voordat je naar de kassa gaat. Onze vrijwilligers doen hun best om dit zo snel mogelijk te laten verlopen mocht er onverhoopt toch een wachtrij ontstaan, dan vragen we hiervoor je begrip.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met:
Ingrid Hartman: 0485-322721