Shoppen kleding volwassenen

kledingbeurscuijk
Secondhand kleding voor volwassenen

Als u voor weinig geld een nieuwe garderobe wilt aanschaffen, of uw garderobe wilt aanvullen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Twee keer per jaar organiseren wij (allemaal vrijwilligers) een Secondhand Kledingbeurs voor Volwassenen. Een keer in het voorjaar met voorjaars- en zomerkleding en een keer in het najaar met najaars- carnavals- en winterkleding.

Voor een klein prijsje, vindt u bij ons een ruime sortering goede secondhand kleding voor dames (34-54) en heren (s-xxxl). Alle kleding hangt netjes en overzichtelijk op maat. Er is ook pasgelegenheid. De toegang is gratis.

U bent op beurszaterdag tussen 12.00-14.30 uur van harte welkom om gezellig te komen kijken, passen en kopen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Naast de gewone kleding, hebben we ook sport- en galakleding, schoenen, tassen, riemen en sjaaltjes.

Bij ons vindt u géén onderkleding of zwemkleding (alleen nieuw met kaartje).

Er is pasgelegenheid! Gepaste en niet verkochte kleding hangen wij meteen weer terug in de rekken. Zo raden wij ook iedereen aan meerdere rondjes langs de rekken te maken.

Tussen het shoppen door, kunt u voor 1 euro een kopje koffie/thee drinken aan de bar of een glas frisdrank voor 1,50 euro, de drankjes rekent u af  bij de bar. De kleding rekent u af bij de centrale kassa.

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met:
Joke 0485 325346 of Annette 0485 312921