Verkopen kleding volwassenen

kledingbeurscuijk
Kleding inbrengen

Twee keer per jaar organiseren wij (allemaal vrijwilligers) een Secondhand Kledingbeurs voor Volwassenen. Een keer in het voorjaar met voorjaars- en zomerkleding en een keer in het najaar met najaars- carnavals- en winterkleding.

Op vrijdagmiddag start de inbreng van kleding tussen 13.30-17.00 uur.

Naast de gewone kleding, nemen we ook sport- en galakleding, tassen, riemen, sjaals en vrijwel nieuwe schoenen in. Herenkostuums nemen we niet in, wel colberts, geen pantalons. Ook nemen we geen zwemkleding in (alleen nieuw met kaartje).

De kleding moet echt in goede staat zijn (d.w.z. compleet, schoon, vlekvrij, gestreken en van deze tijd). Kijkt u alstublieft thuis de kleding goed en kritisch na. Dit voorkomt onnodig wachten bij het inbrengen. Maximaal 25 stuks per inbrenger.

In overleg met u wordt de prijs vastgesteld. U krijgt een doorslag waarop de door u ingebrachte kleding staat vermeld met de afgesproken prijs. Wij hangen aan elk kledingstuk een kaartje waarop uw klantnummer, omschrijving van het kledingstuk en de met u afgesproken prijs op staat, vermeerderd met 10%. (bijvoorbeeld: afgesproken prijs 3 euro, op het kaartje aan het kledingstuk staat 3,30 euro). Als dit artikel wordt verkocht gaat die 10% naar een goed doel in onze wijk/dorp.

Tip:

denk bij het bepalen van de prijs aan wat u zelf voor het kledingstuk zou willen betalen als u het op onze beurs zou kopen.

Wij hangen de kleding netjes op maat in overzichtelijke kledingrekken.

Op zaterdagmiddag start de verkoop tussen 12.00-14.30 uur.

Op maandagavond uitbetalen tussen 19.00-20.00 uur. Op vertoon van uw doorslag krijgt u de niet verkochte kleding terug en het geld voor de verkochte kleding. U krijgt maar liefst 85% van het bedrag dat op uw doorslag staat. De resterende 15% is om onze onkosten te dekken. Dit is mogelijk omdat wij geen winst hoeven te maken en uitsluitend werken met enthousiaste vrijwilligers.

Kort samengevat:
  • Op vrijdagmiddag brengt u tussen 13.30 en 17.00 uur de gewassen en gestreken kleding naar Het Doehuis.
  • Maximaal 25 stuks per inbrenger.
  • In overleg met u bepalen we de prijs.
  • Wij hangen de kleding netjes op maat in kledingrekken.
  • Zaterdagmiddag verkoop van 12.00 uur tot 14.30 uur
  • Maandagavond haalt u tussen 19.00 en 20.00 uur de niet verkochte kleding op.
  • U krijgt het geld voor de verkochte kleding mee.
Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met :
Joke 0485 325346 of Annette 0485 312921